عکاس باشی

آشنایی با دنیای عکاسی

عکاس باشی

آشنایی با دنیای عکاسی

تعریفRSS

هم‌نشری سراسر ساده یا آراس‌اس (به انگلیسی: Rich Site Summary یا RSS) خانواده‌ای از قالب‌های خورد فید در وب است که برای انتشار محتویاتی که در بازه‌های زمانی خاص به‌روزرسانی می‌شوند (مانند وب‌نوشتها، عناوین  اخبار، و پادکستها) استفاده می‌گردد. 

RSS اصلآ به چه دردی می خورد؟ 

برای مثال شما به ۲۰ سایت یا وبلاگ علاقمند هستید و هر روز مطالب آن ها را می خوانید. یقینآ برای خواندن آنها سختی زیادی را متحمل می شوید. باید یکی یکی آنها را چک کنید و ممکن است یکی از آنها از دستتان در برود. در صفحات متعدد مرورگر خودتان گم می شوید و در نهایت از رسیدن به هدف اصلی که خواندن مطالب آن سایتها باشد عاجز می مانید. هر روز باید مدتی را صرف لود شدن قالب گرافیکی سایت ها کنید که ارزشی برای شما ندارند و تکراری شده اند، فقط پهنای باند از دست می دهید. باید تبلیغات سایت ها را تحمل کنید آن هم با سرعت اینترنت های ایران و… برای اتمام همه این دردسرها RSS اینجا به کمک شما می آید. هر سایت یا وبلاگی (به شرطی که خوراک RSS داشته باشد که اکثرا دارند) دارای یک آدرس برای خوراک مطالبش است در مرورگرها قسمتی مخصوص RSS هست که می توانید با اضافه کردن لیست وبلاگ ها و وب سایت ها در آن قسمت، از بروز شدن آن ها بدون سر زدن به خود وبلاگ یا سایت و فقط از طریق خبرخوان ظرف چند ثانیه مطلع شوید.

تبلیغات روزنامه‌های دولتی برای حسن روحانی +عکس

 به گزارش کوگونا 

به نقل از مشرق، روزنامه‌های زنجیره ای اصلاحات امروز به طور مشترک صفحه اول خود را به ثبت‌نام حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم اختصاص دادند. اما در کنار روزنامه‌های زنجیره‌ای، روزنامه های دولتی نیز در اقدامی غیرقانونی و خلاف اخلاق، تبلیغات زودتر از موعد برای رئیس جمهور را آغاز کردند.

امروز تمام صفحه روزنامه‌های دولتی ایران ( ارگان رسانه‌ای دولت)، شهروند (ارگان رسانه‌ای هلال احمر) و روزنامه جمهوری اسلامی که هزینه‌اش از بیت المال تامین می‌شود، به اعلام کاندیداتوری حسن روحانی و ثبت‌نام او در انتخابات اختصاص داده شد تا بدین ترتیب کارزار انتخابات 96 با اقدام خلاف قانون این روزنامه ها کلید بخورد.

نکته پررنگ چنین صفحه‌بندی و تیترفروشی روزنامه‌های دولتی این است که شعار تبلیغاتی حسن روحانی در انتخابات پیش رو تیتر اول این رسانه‌ها شده است.

جالب اینجاست که  در چند روز اخیر برخی از اعضای دولت روحانی کاندیداهای رقیب را به حفظ اخلاق دعوت می‌کردند که نکند از پول‌ بیت المال برای تبلیغات انتخاباتی خود سوءاستفاده کنند اما خود واعظ غیرمعتظ شده و اینچنین پای در رقابت انتخابات ریاست جمهوری گذاشته‌اند. 

سوژه عکاسان در سومین روز نام نویسی داوطلبان ریاست جمهوری

 

 در حاشیه سومین روز نام نویسی داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری دوره دوازدهم عکاسان حاضر در حوزه انتخاباتی، این جوان را به عنوان سوژه خود انتخاب کردند. 

کتاب من رییس جمهور ایرانم

نام«من رییس‌جمهور ایرانم» برگرفته از ادعای نامزدهاست                                                                      نریمانی نویسنده و عکاس این کتاب, دلیل انتخاب عنوان کتاب را گفت: «من رییس‌جمهور ایرانم»‌ که برای این مجموعه انتخاب شده است، برگرفته از ادعای نامزدهای حاضر در وزارت‌کشور است. اغلب افراد خود را رییس‌جمهور آینده ایران تصور می‌کردند، البته چهره‌های شناخته شده سیاسی این عنوان را با کلمه « اگر» استفاده می‌کردند ـ اگر مردم اعتماد کنند، اگر شورای نگهبان تایید صلاحیت کندـ ولی اغلب افراد گمنام به صراحت خود را رییس‌جمهور آینده ایران می‌دانستند

روایت تصویری خنده  و صدای شاتر دوربین‌ها                                                                                               وی ادامه داد: صدای خنده، فریاد اعتراض و صدای شاتر دوربین‌ها فقط بخشی از حکایت این ۵ روز پُر کار بود. خندیدن حاضران به وعده‌های اغلب محال داوطلبان مثل وعده‌ کاشت سیب‌زمینی در کل ایران یا حمایت از ازدواج‌های متعدد آقایان، بلند شدن فریاد اعتراض و مظلومیت‌خواهی داوطلبی که عکاسان و تصویربرداران را به دور خود جمع می‌کرد، صدای شاتر دوربین‌ها و دیالوگ‌های بین عکاسان و تصویربرداران که از آمدن چهره شناخته شده‌ای خبر می‌داد‎‎‎، «آقا... آقا»، «بشین...بشین»، «دکتر...دکتر» و از این دست کلمات که با صدای بلند رد و بدل می‌شد. این تب و تاب بعد از ورود و انجام مراحل ثبت‌نام و کنفرانس احتمالی داوطلب نام‌نویسی شده، تمام می‌شد و عکاسان و تصویربرداران در گروه‌های چند نفره در حیاط یا گوشه ستاد مشغول چای و گپ و دود می‌شدند تا زمان ورود چهره‌ی جدید و جنب و جوش تازه برای ثبت آن فرا برسد. 

 

 

عکسهایی از کتاب من رییس جمهور ایرانم